13-17Luty

Zapraszamy na Walentynki

Zaproś Ją na wyjątkową kolację,
my od siebie dodamy różę.

MENU Walentynkowe

Zestaw I.

Przystawka

  • Jajko pochette z oliwą truflową na duxelle, raki, sos buerre blanc

Zupa

  • Krem z kasztanów, chrupki rozmaryn, ocet balsamiczny

Danie główne

  • Udko bażanta confit, pierś souse vide, puree dyniowe, piklowana dynia, pesto z orzechów włoskich i rukoli

Deser

  • Trufla czekoladowa, sól maldon, rozmaryn, sos gateau

Zestaw II.

Przystawka

  • Pieczony w soli seler, sos holenderski, wędzony węgorz, puder z pumpernikla

Zupa

  • Zupa rakowa z fasolą i szyjkami rakowymi

Danie główne

  • Stek z karku sarniego, puree ze skorzonery, puree ziemniaczane, sos z czerwonego wina

Deser

  • Prawdziwy budyń, konfitura śliwkowa w ginem, karmel
  • Cena jednego zestawu: 120 zł

  • Zamów teraz
  • Vouchery w cenie 120 zł
    do nabycia
    w Restauracji lub na stronie
    www.pod-niebieniem.pl/menu