31Grudzień

Sylwester w stylu Vabank

Niezapomniane lata 20 i 30 powrócą do nas ponownie w Sylwestrową noc 2017.

Atrakcyjne menu. Dobrana muzyka. Konkursy

Świetna zabawa gwarantowana!

MENU Sylwestrowe 2017 ( Zobacz Kartę Napojów )

Przystawki/przekąski/zimny bufet

  • Wegański pasztet z korzennym puree marchewkowym (wege)
  • Wybór pieczonych mięs z sosami żurawinowym i chrzanowym
  • Fingerfoods: Pasztet staropolski/wiśnia, Łosoś gravlax/koper Foie gras, Rilette/chrzan,
  • Sałatka rosyjska z rakami, Sałatka a’la Cezar
  • Pieczywo, masło

Zupy:

  • Żurek
  • Barszcz

Bufet ciepły:

  • Pieczeń wieprzowa po staropolsku
  • Wołowina duszona w winie
  • Pieczony łosoś
  • Udka kacze confit
  • Gołąbki z kaszą jaglaną i grzybami (wege)
  • Pieczone ziemniaki z czosnkiem i tymiankiem
  • Pyzy wielkopolskie
  • Korzenna modra kapusta
  • Karmelizowane warzywa korzeniowe
  • Mieszanka warzyw na parze
  • Sos pieczeniowy, Sos cytrynowy, Sos śliwkowy

Bufet słodki:

  • Ciasta: Sernik z pomarańczą / brownie / pączki bankietowe / ciasto marchewkowe (wege)
  • Mus czekoladowy na brandy
  • Pana cotta

Napoje w cenie:

  • Kawa/herbata w warnikach
  • Wódka wyborowa 0,5l/2 osoby
  • Sok pomarańczowy 100% 0,5l/osobę
  • Lampka prosecco o północy
  • 300 zł/os*

    *Do 03.12.2017r. cena 250 zł/os

  • Zamów teraz
  • Vouchery można także zakupić poprzez wpłatę na konto

    Lidia Brauza-Marek
    Restauracja Pod Niebieniem
    Stary Rynek 64/65
    61-772 Poznań
    Nr rachunku:
    57 1950 0001 2006 0001 5067 0001
    Tytuł przelewu: Sylwester 2017